Kapcsolat


Weboldal elérhetőségek:
Skype: flavitamin
Facebook: http://facebook.com/Flavin7
E-mail: info@flavitamin.hu

E-mail fióktól és beállításoktól függően előfordulhat, hogy a SPAM mappába kerül a levél!  Amennyiben SPAM mappába érkezik az üzenet, kattintson a "nem spam" menüpontra.Tanács vagy javaslat kérése csakis e-mailben!
Telefonos megrendelés, új törzsvásárló regisztrációja:
+36/70 431-4750-es telefonszámon (Minden hétköznap 11:00-tól 14:00-ig).
Amennyiben telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérjük e-mailben keressenek minket, azonnal válaszolunk.

Egyéb információ a rendeléssel kapcsolatban.Vevő köteles
az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási költségeit is tartalmazza - szolgáltató részére megfizetni!

GLS futárszolgálat:
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 3 munkanapon belül az ország bármely pontjára.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!
- Telefonos értesítés a kiszállítás előtt 1 órával vagy sms értesítés a szállítást megelőző napon lehetséges, ennek díja 350 Ft (igény esetén a megjegyzés menüpontban kérjük feltüntetni).
- E-mail értesítés ingyenes és automatikus, mellyel a szállítás napján reggel 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál az aznapi pontosabb szállítási időpontot illetően.
- A szállítási címnek nem kell egyeznie a lakcímmel, ezért mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a rendelését.

1. A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot, pontosabb időpont meghatározás nem lehetséges). A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton! A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk. A szállítás napján 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a pontos szállítási időpontot illetően.

2. A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg nekünk a helyes adatokat.

3. A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük a szállítás dátumáról. Ha az e-mailben elküldött szállítási időpont Önnek nem megfelelő, akkor már csak a GLS futárszolgálatnál tud módosítani a dátumon vagy a kiszállítási címen, a csomagszám megadásával. Ezt megteheti a szállítás napján 08:00-17:00-ig a +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.

4. A csomagért a GLS futárnak az átvételkor készpénzben vagy bankkkártyával kell fizetni.

Külföldi szállítás:
Szállítás: Európai Uniós országokba.
Fizetés: Előre utalás, banki befizetés, banki átutalás.
Szállítási költség: A termékek súlyától függ.

GLS futárszolgálat szállítási költség árlista/kalkulálás:
https://gls-group.eu/HU/hu/gls-csomagpont/gls-csomagpont-arlista
Amennyiben oldalunkon megrendelést ad le külföldi szállítási címre, abban az esetben a rendelés leadását követően 24 órán belül e-mailben jelezzük a szállítási költség pontos díját. Ezt követően természetesen nem köteles megrendelését továbbra is fenntartani, módjában áll töröltetni.

 

Általános Szerződési Feltételek elolvasása

 

 

 

Üzenetküldés


Flavin.eu a facebook -on.

Flavin7

Flavin