Törzsvásárlói feltételekFogyasztói ár (magasabb):
Vevőkóddal nem rendelkező vásárlók fogyasztói áron kerülnek kiszolgálásra, amennyiben rendelésük nem éri el a 30 000 Ft-ot. Ezen összeg meghaladását követően már a törzsvásárlói árak érvényesek.

 Törzsvásárlói ár (alacsonyabb):

Törzsvásárlói áron vásárolhatnak azon vásárlók, akik hatjegyű vevőkóddal rendelkeznek, illetőleg azok a vásárlók, akik vevőkóddal még nem rendelkeznek, azonban rendelésük meghaladja a 30 000 Ft-ot, ezesetben pedig a vevőkódra automatikusan jogosultak.Vevőkód:

Ezt a hatjegyű kódot rendelése alkalmával kapja meg (30 000 Ft feletti rendelés esetén, részletek lent).
A rendelt csomagjában található számlán lesz látható, ezzel a vevőkóddal adhatja le későbbi rendeléseit. Ez jogosítja fel a törzsvásárlói kedvezményekre, illetőleg a törzsvásárlói árra.
Ha a rendelés során nem ad meg vevőkódot, nem jogosult a kedvezményekre.Vásárlási lehetőségek:
Regisztráció/vevőkód nélkül, összeghatártól függetlenül érvényesíthető megrendelés!

1.
- Vevőkóddal nem rendelkezem.
- Rendelésem nem éri el a 30 000 Ft-ot.
- Fogyasztói áron vásárolok.
- Árengedményre nem vagyok jogosult.

2.
- Vevőkóddal nem rendelkezem.
- Rendelésem meghaladja a 30 000 Ft-ot.
- Törzsvásárlói áron vásárolok.
- Árengedményre jogosult vagyok.

3.
- Vevőkóddal rendelkezem.
- Rendelésem bármilyen összegű lehet.
- Törzsvásárlói áron vásárolok.
- Árengedményre jogosult vagyok.

 Törzsvásárlóvá válás (Vevőkóddal még nem rendelkező vásárlók részére):
Egyösszegű vásárlás összege: 30 000 Ft felett.
Az a vásárló, akinek a rendelése egyösszegbe egyszer (bármikor) meghaladja a 30 000 Ft-ot, automatikusa kap egy vevőkódot, jogosult a törzsvásárlói árakra, illetőleg árengedményre is a lentiek alapján (regisztráció).

Regisztráció / 30 000 Ft feletti rendelés:
Ha az Ön rendelése egyösszegben meghaladja a:

30 000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 15%, ha a
70 000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 20%, ha a
120 000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 25%
kedvezményt kap a vásárlást követő hónapban, levásárolható árengedmény formájában.

Pl.:
- Ha Ön 30 001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 4 500 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
- Ha Ön 70 001 Ft Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 14 000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
- Ha Ön 120 001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 30 000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.

 Törzsvásárló (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
A vevőkóddal rendelkező vásárlók jogosultak a törzsvásárlói áron vásárolni, ezen kívül pedig 20 000 Ft feletti rendelés esetén további 10% árengedményre, melyet a vásárlást követő hónaptól levásárolhatnak.
Pl.: Ha Ön január hónapban 20 000 Ft-ért vásárol, akkor Önnek február hónapban 2 000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik, melyet automatikusan vonunk majd a következő rendelése végösszegéből.

Árengedmény (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
Ha Ön 20 000 Ft felett vásárol egy adott hónapon belül (ez lehet akár többszöri rendelés is, az adott hónapon belüli rendelések összeadódnak), akkor a vásárlását követő hónapban árengedményre jogosult, melynek levásárlására 4 hónapig van lehetőség, azután automatikusan törlődik.
Az árengedmény a rendelés összegének a 10%- a. A levásárolható árengedmény több részben is felhasználható. A levásárolható árengedmény a vásárlási összeg maximum 70%-ában érvényesíthető. A levásárolható árengedmény az akciókban is igénybe vehető.

Egyéb plussz forgalmi jutalékok (törzsvásárlói árakon és a 10% árengedményen felül):
Egy adott hónapon belül a bónuszpontok összeadódnak.
1 bónuszpont = 295 Ft.
300 bónuszpont felett 12%.
700 bónuszpont felett 15%.
1 500 bónuszpont felett 18%.
3 200 bónuszpont felett 21%.
6 400 bónuszpont felett 24%.
12 500 bónuszpont felett 27%.

Szállítási költség, árengedmény levásárlása esetén:
15 000 Ft feletti rendelés esetén nincsen szállítási költség.
A rendelés összegének az árengedmény levonása nélkül kell meghaladnia a 15 000 Ft, ahhoz hogy ingyenes legyen a szállítás.
Pl.: Ha az Ön rendelése 15 001 Ft, árengedménye 1 000 Ft, akkor a fizetendő 14 001 Ft lesz, szállítási költség nincsen.

 Elfelejtett, de meglévő kódszám:
Ha már rendelt és elfelejtette kódszámát, az alábbi e-mail címen érdeklődhet: info@flavitamin.hu
A levélbe írja bele nevét, lakcímét és telefonszámát.

 Szállítással kapcsolatos információk


Vevő köteles
az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási költségeit is tartalmazza - szolgáltató részére megfizetni!

GLS futárszolgálat:
- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 3 munkanapon belül az ország bármely pontjára.
- A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!
- Telefonos értesítés a kiszállítás előtt 1 órával vagy sms értesítés a szállítást megelőző napon lehetséges, ennek díja 350 Ft (igény esetén a megjegyzés menüpontban kérjük feltüntetni).
- E-mail értesítés ingyenes és automatikus, mellyel a szállítás napján reggel 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál az aznapi pontosabb szállítási időpontot illetően.
- A szállítási címnek nem kell egyeznie a lakcímmel, ezért mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a rendelését.

1. A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot, pontosabb időpont meghatározás nem lehetséges). A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton! A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk. A szállítás napján 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a pontos szállítási időpontot illetően.

2. A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg nekünk a helyes adatokat.

3. A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük a szállítás dátumáról. Ha az e-mailben elküldött szállítási időpont Önnek nem megfelelő, akkor már csak a GLS futárszolgálatnál tud módosítani a dátumon vagy a kiszállítási címen, a csomagszám megadásával. Ezt megteheti a szállítás napján 08:00-17:00-ig a +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.

4. A csomagért a GLS futárnak az átvételkor készpénzben vagy bankkkártyával kell fizetni.

Sikertelen csomag átvétel esetén:
A vevőnek joga van a vásárlástól való elálláshoz, azonban nincsen joga ezáltal anyagi károkat okozni a feladónak, illetőleg az okozott anyagi károkat köteles megtéríteni! A csomag átvételének megtagadása vagy sikertelen csomagátvétel esetén a feladóhoz visszaérkező csomag oda-vissza szállítási költsége, depóban tárolása minden esetbe a VEVŐT terheli, mivel a szállítás az átvételtől függetlenül megtörtént! Ennek összege 3 000 Ft - 5 000 Ft közötti összeg, helytől függően, melyet a GLS futárszolgálat határoz meg és melyet a vevőnek meg kell térítenie!
A GLS futárszolgálat mindig kétszer kísérli meg a kiszállítást, kérjük egyeztessen a futárszolgálattal, ha a megadott szállítási címen nem tartózkodik senki a kiszállítás ideje alatt! Vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, elkerülvén a kellemetlenségeket.

Külföldi szállítás:
Szállítás: Európai Uniós országokba.
Fizetés: Előre utalás, banki befizetés, banki átutalás.
Szállítási költség: A termékek súlyától függ.

GLS futárszolgálat szállítási költség árlista/kalkulálás:
https://gls-group.eu/HU/hu/gls-csomagpont/gls-csomagpont-arlista
Amennyiben oldalunkon megrendelést ad le külföldi szállítási címre, abban az esetben a rendelés leadását követően 24 órán belül e-mailben jelezzük a szállítási költség pontos díját. Ezt követően természetesen nem köteles megrendelését továbbra is fenntartani, módjában áll töröltetni.


Flavin.eu a facebook -on.

Flavin7

Flavin